Innebandy en fjollsport??

Varfär axepteras inte innebandy?

"En fjollsport som bara misslyckade hockeyspelare" Svarade hockey gurun Vikegård på vad han tyckte om sporten. I mångas tycken stämmer detta in. Innebandy är inte direkt en idrot som ligger i "finrummet" rätt om sporten är Sveriges absolut största innomhussport. Konstigt? Nja skulle inte svara att de är så konstigt.

  

Dax att göra något!

Enligt mig så tycker jag att de är rentutsagt för JÄVLA dåligt hur bandy föringingar sköts ute i landet. Alla måste veta sin plats vad man ska göra i en förening Styrelse , ledare, och spelare. De är mycket idielt arbete på alla dessa positioner i en förening. Men ska man nå ressultat får de någon gång ta slut på daltande och barnsligheter. För de mästa sätter spelarna höga krav på precis allt dom ska få sakerna serverade på sillverfat och vill vara med och bestämma om allt. Tränare klubbkläder träningstider tränare strumpfärg m.m m.m Och de är offtast där de brister. Spelare tappar helt fokus på de dom ska göra! Läga krafften på just själva träningarna och matcherna för att utvecklas. Som spelare är de väldigt lätt att ställa krav de vet jag själv! Men när man får krav på sig själv att kunna prestera, vara tillgänglig till de träningar som krävs, höra av sig i god tid om man inte kan träna och sådana självklarheter som de är i andra sporter. De klarar man inte av! Rent ut sagt för jävligt! Så fjollstämplen på innebandy kommer att finnas kvar ett bra tag om vi inte alla sertill att sköta saker som de ska skötas. Setill att veta sin plats och sin uppgift i ett lag, i sin förening. Ska vi få en bättre Innebandy serie i Småland så hoppas jag verkligen att folk börjar tänkatill! För man kan vara hur mycket stjärna som helst men du kommer ingenstans om du inte vet vad just din uppgift är och jobbar stenhårt för lagets bästa!!!!!!

Nu är de dags!

Påtryckningar utifrån har fått mig att ta tag i min blogg igen. Så nu ska ni som suktat effter mina tankar och matchrefferat kunna få era sinnen stillade. Spelar fortfarande med KF har väl funkat hyffsat skön seger i Söndags mot M/S med 9-8 effter en konstig match. Följer givet vis dam lagen runt om i länet så mycket man bara hinner :-D. De som fortfarande är en av de högst prioriterade lagen är ju Älmhults damer som håller på att skapa en riktig saga! Ledare i div 3 utanförlust med 6pinnars marginal till nr2. Dessutom slagit ut två stycken div2lag ur dm vöikers & tranås. Nu ställs dom emot ett ännu tuffare motstånd i semi nämligen Ingelstad i div1! De ska bli en helt klart intressant match att följa! Annars i helgen som kommer har jag 2 matcher att rekomendera Dam match i sunnerbohallen på lördag efftermiddag där Ljungby IB gästas av just Ingelsta. En rejäl derby drabbning! Annars så får ni ta er till Rottne Lördag kl 16.00 blir de tek mellan Rottne - KF Ljungby där jag hoppas att få förtroendet att vakta kassen igen! Så nu är jag igång! ROCK ON / JÖSSE

RSS 2.0