Provträning för Sara Fredriksson!

De finns fortfarande platser att fylla i Ljungbys Damlag under Tisdagsträningen kom Sara på besök. En ung tjej född -90.
Halva föregående år spelade hon med Div1 laget Husqvarna tillsammans men bla Ida Gustavsson & Emelie Rosen. En ung tjej med talanger både innom anfall & försvar. En ligt mig tycker jag att hon smälte in i laget bra för att komma till ett lag där hon inte känner några. En bra träning av samtliga och den goa sammanhållningen som råder i LIB så smälte hon in ganska lätt.  Hon har beslutat sig om att vara med på några träningar innan hon tar ett beslut. Hon har redan blivet erbjuden ett kontrakt men Växjö klubben Hovshaga div2.
så vi hoppas på de bästa för att stärka våran trupp inför kommande prövningar.


Dödens Grupp!

Ja de kan man lungt kalla gruppen vi har blivet placerad i till Båstad outdoor oapen 1-3 Aug.
Eller vad sägs om en grupp me 2Elitlag!
 
FBC Engelholm - Laget där Emilie salomonson pröcar sin lycka

Rödovre FC - Danskorna som lirar högsta serien över sundet

Pixbo Wallenstam IBF - Gtb lag med mycket goda kvalite som kommer lira i samma serie som oss

Ljungby IB - Laget som alldrig ger sig




Ja de kommer bli en tuff cup. men nyttigt att få bra motstånd tidigt på året så vi vet vad vi kommer behöva träna mera på!
De är ju inte fy skam att få vara med och slås om poäng i ett sådant fint sällskap!



Speltider för matcher hittar ni på 

http://www.laget.se/public_lag/default.asp?lagid=119@127@102@11@4&logout=true


Halmstad Tjejer tackar nej till Div1

Vid ett samtal tidigare under Onsdags kvällen tackade de 4 Halmstad spelarna nej. Anledningen är att de blir en ganska lång och dryg  väg att transpotera sig 3ggr / vecka. Men oxå för att de inte kan få någon ekonomisk hjälp från klubben. Så är de vi är en förening som måste vara sparsamma med utgiffter för att få de hela att gå runt.

Så deras nuvarande allternativ är att stanna kvar i Halmstad för när jag pratade med Hjärnarp tidigare i veckan sa Niclas att deras trupp var full.






Annars på nyförvärv har Ida Gustavsson tränant med oss på de få sommarträningar vi har hafft.Enligt Ida verkar de possitivt men vill avakta lite med tanke på vad som kommer hända för henne under höstenmed studier.


Min personliga förhoppning är att hon kommer att skriva på. En mycket duktig spelare på alla plan och kan hjälpa utvävklingen i damlaget mycket!


Där har vi läget just nu


MVH Jösse


Livets märkliga gång!

Plötsligt händer de som inte bara få hända. Hämska saker som får livet i en rejäl svajning. De senaste dygnen har våra tankar kretsat runt den hämska taragedi som intreffade. Många tankar har flugit genom mitt huvud. Men en sak står klart. De är så skönt att ha LjungbyIbs damer med när de blåser krafftiga vindar. Ett lag somm håller ihop och stöttar varandra. De är viktigt att vi fortsätter köra på. Att vi verkligen gör de och stöttar varandra. Livet går vidare men vi får alldrig glömma. Starka tillsammans kommer vi klara oss igenom detta och gåvidare med de som måste göras stärka oss inför sommarens matcher och framförallt DIV1 Debuten.



Ibland käns allt svårt men tar man sig bara ett par små steg i rätt riktning så har den långa resan börjat!




MVH Jösse

Innebandy.se skapar intresse!


Ha ha nu är de roligt att blogga!
När innerbandy.se pressenterade en sida med alla innebandy bloggar så stod min med otroligt. Men härligt. De betyder att flera kommer följa Ljungby IBs Damer under hösten och vintern

Bloggar på innebandy.se




Här kan ni följa Ljungby IB`s Damer


Så ja nu är vi igång!

Ja man kan inte säga mera än att fan vad skönt som man längtat! Nu har vi dragit igång! Första träningen var helt ok rätt om de varit uppe håll tycker jag de var en hyffsat bra kvallite på träningen! Roligt att se tjejerna igen. Mycket vätska behövdes i den varma sunnerbohallen. Elin Amelie och Bella från Halmstad var me på denna träningen och ska ta ett beslut om de ska börja spela för LIB eller inte innan nästa tisdag. Sen var Ida Gustafsson med en tjej som lämnade klubben för 4år sedan men nu tycks villja komma tebax! Trevligt Duktiga tjejer. Men som sagt bollen ligger hoss dom att ta beslutet!

image24

Väntan snart över!!!!

Äntligen!
Ja snart är väntan över ca 19 timmar kvar. Då drar den absolut mest inspirerande sässongen jag har varit med om igång. Div1 landets högsta serie de är inte illa för ett lag som kommer från en liten ort som Ljungby! På första träningen kör vi lite individuell teknink med mycket pass och skott så blir de en heldel med spel! Information kommer de meda på nästa tisdags träning! Vad kommer då att läggas vikten på under den första tiden. Jo att komma tillsammans mera som grubb och förstå hu r viktigt de verkligen är att alla jobbar tilsammans ingen är oumbärlig. "Laget före jaget" är en mening som passar bra in för man ska lyckas. Men med ett hårt slit hjärta och glöd, så vet jag att detta kommer bli en underbar seässong som vi alla sent kommer att glömma.



image23
Match mötet!
Possitivt match möte i går kväll! Skönt att de finns folk som verkligen ställerupp och underlätta för oss ledare och spelare. Den här druppen på 5pers kommer att fixa alla förberedelse för matcher hjälpa till med båstad & träningslägret. Givet vis så kommer de behövas hjälp från samtliga under matcher med fika inträde men de kommer att komma en lista. Så vi hoppas att de inte ska vara några större problem!


Vi ses ikväll!!!!!


RSS 2.0