Mycket på G

Truppen
Skönta att veta vilka som kommer att ingå i A truppen i år. Ger oss ledare ett litet lugn. Vi vet vad och vilka vi har att jobba me. Blir de några mera så kommer de vara en intern lösning. Vi har ju ett väldigt tallang rikt 93 lag i klubben. Vi är mycket nöjda över hur truppen blivet formad.

Junior DM 

Ikväll blir de resa till Älhult för mig & min ass.tränare Sandra. Vill ju se de låvande 93 orna och några från alaget ta sig an Älmhult i årets första DM match. Spelas i Haganäshallen i Älmhult 19.30.

Imorgon blir de  DM match i Ljungby bär vi tar emot Växjö laget Vöikers som lär komma med större delen av sitt div2 lag!
Sunnerbohallen kl19.00


18 Sep Torsdag: Älmhult V.s Ljungby IB Haganäshallen  19.30
19 Sep Fredag: Ljungby IB S.s Vöikers Sunnerbohallen 19.00


Block 2
Ledarna i damlaget har en utbildnings helg framför sig. Där de 2 ass tränarna Anna & Sandra kommer gå Block1 hemma i Ljungby. Medan jag kommer att styra mot växjö och gå Block 2. Kommer att bli en intressant helg. Fick lite papper på vilka mera som kommer där är bla, Arthur polaken som tränar Olofström, JIK , Värnamo, Hovshaga ledare som man haft lite kontakt med innan. Trevligt att veta att de är väl representerat av ledare för dam lag på sådana här utbildningar. Lätt att de bara snackas manligt som de blev på Block1:an sist för mig.. SÅ de är något jag längtat effter länge de här. Vad kan man mera begära än att spendera en hel helg i bandyns tecken med lika sinnade få en massa kunskap och nya erfarenheter från annat håll. God mat och fint hotell. Nej de är svårt att toppa de!!!!!!

Söndag 21 Sep Ljungby IB V.s JIK
Så de blir en helhelg alltså :-P Utbildning och som grädde på moset blir de match! Söndag kl 18.30 blåser dommaren start signalen emot den nyblivna div 2 klubben JIK. Kommer att bli en intresant historria. Jik som sattsar emot 1an bör kunna ge ett rejält bra motstånd. Men de viktiga för våran del är som vanligt under träningsmatcher på för sess. Se till att de ny tänket sitter, detaljerna i de olika momenten, göra en stabil insats. Utväcklingen har gått rejält fram för tjejerna under sommaren. Nu är de mera av fotbolls tjejerna som börjat komma igång. De är skönt att de börja dra ihop sig till premier i div 1!!!!!!!!!!!


Ny hall??
När man för några veckor sedan fick tidningen på morgonen satte man minst sagt frukosten i halsen. Troja bygger in uterinken. VA FAN! ska dom ha ännu mera hjälp och pengar från komunen tänkte man.... Men men en lite fågel har kvittrat i mitt öra att Ljungby IB planerar något liknande. Absolut inget som är 100% klart ännu!!!!!! Men Planen är att bygga en helt ny egen hall uppe vid Astradskolan till nästa år. Skolan hyr på dagtid och Ljungby IB har den på kvällstid! Hoppas att detta blir av skulle vara ett rejält lyfft för hela klubben och Ljungby.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0