Toppmöte i Div2 Damer!

Imorgon kommer de att smälla hårt i Värnamo sporthall! Dåkommer cl på besök. Tyvärr kommer jag inte att vara på plats. Men man måste sköta om huset och trädgården någon gång ibland. Hoppas att ni får mycket nöje ni som ska titta. Lev väl och titta gärna in till Ljungby imorgon för att se Ljungby IB  V.S Pixbo



Inför matchen!

OMG 1
Värnamo IK - IBK Vöikers 10-3
CL98IC- Rottne IF 12-2


OMG 2

Jönköping - Värnamo 5-3
IBK Vöikers - CL98CI 2-5


Värnamo IK  3:a i serien med 3poäng målskilnaden +5. En´mycker bra och underhållande match senas emot JIK. De käns som att de är något som ligger och lurrar i Vik laget och de kommer inte dröjja länge innan vildjuret kommer att släppas löst.



CL98ic etta i serien med 2 raka vinster 6poäng och en fin målskilnads siffra. +13. ett lag tyvärr inte har fått se spela under året ännu men vet att de är dett fysiskt lag, bra tekniskt.


Mina tankar om matche är att de kommer att bli ett rejäl ställnings krig inni den första. CL kommer som vanligt ha brolem emd golvet i sporthallen men de kommer vaar en hårt jämn match men tror att Värnamo kommer att dra till sig full pott från mötet. mitt tipps är värnamo gör sitt 4-3mål 17-18 min CL tar timout plockar målvakten skapar några halv schanser och att Vik tjejerna avslutar matchen med att slå in 5-3 bollen i öppen kasse.


Topp3 Cl98IC
#21 Jessics Stigsson    4+2=6p
#19 Camilla Lindström  2+3=5p
#17 Jessica Fivelstedt   4+0=4p
 

Topp3 Värnamo IK
# 8 Evelina Eng                  8+0=8p ja vad ska man säga 8mål i första matchen för förra årets poäng drottning i dvi2!
# 2 Johanna Ljundqvist    2+1=3
#10 Petra Gustafsson      1+2=3
#12 Fanny Holmberg        0+3=3



En stor viktig match för båda lag står inför dörren. Fördomma tillsammans med Jik kommer att slåss om den gyllende platsen till dvi1. Så ska göra allt för att inte missa denna intresanta matchen. ha en trevlig helg MVH/ Jösse innebadyliv.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0